Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Naše usluge

Usluge čišćenja i održavanja objekata predstavljaju ključnu komponentu kvalitetnog i funkcionalnog radnog ili životnog prostora. Super Glass doo se izdvaja kao lider u pružanju vrhunskih usluga čišćenja i održavanja objekata, postavljajući visoke standarde kvaliteta i zadovoljstva klijenata.

Naša ponuda usluga obuhvata sveobuhvatno čišćenje i održavanje kako stambenih, tako i poslovnih objekata. Sa stručnim timom i savremenom opremom, Super Glass doo garantuje temeljito i efikasno čišćenje prostora, stvarajući okruženje koje odiše svežinom i profesionalizmom.

Kroz naše usluge čišćenja i održavanja objekata, fokusiramo se na uklanjanje svih oblika nečistoće, od prašine i naslaga prljavštine do specifičnih izazova poput fleka od otisaka prstiju ili tragova korova. Pružamo personalizovane pakete usluga prilagođene potrebama svakog klijenta, sa ciljem očuvanja čistoće i higijene objekta.

Super Glass doo ne samo da čisti, već i održava vaš prostor u optimalnom stanju. Naš tim redovno prati potrebe objekta, vršeći preventivne mere održavanja kako bi se izbegle eventualne komplikacije. Usluge održavanja obuhvataju popravke, zamene ili bilo koje druge intervencije koje doprinose dugotrajnosti objekta.

Sarađujte s Super Glass doo i obezbedite sebi čist, uredan i funkcionalan prostor, bilo da je reč o stambenim jedinicama, poslovnim prostorima ili industrijskim objektima. Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu i zadovoljstvu klijenata čini nas pravim partnerom za sve vaše potrebe u oblasti čišćenja i održavanja objekata.

Pogledajte sve naše usluge koje imamo u ponudi:

Čišćenje i održavanje poslovnog prostora

Čistoća poslovnog prostora zahteva posebnu pažnju jer svakako utiče na sklapanje poslovnih dogovora.

Uređivanje zelenih površina

Super Glass d.o.o. nudi usluge održavanja zelenih površina stambenih i poslovnih objekata.

Pranje staklenih površina

Pored standardnog pranja staklenih površina, pružamo uslugu pranja staklenih površina i na nedostupnim mestima i velikim visinama.

Pranje podnih obloga

Ogledalo svakog prostora su čisti, sjajni i negovani podovi.

Zimska služba

Super-Glass doo nudi uslugu čišćenja snega sa parkinga, trotoara i prilaza komercijalnih i poslovnih objekata u zimskim mesecima.

Info pult

Devojke koje primaju i prosleđuju telefonske pozive i poštu, dočekuju goste.

Usluge obezbeđenja

U sklopu firme SUPER GLASS doo radi ogranak SG SECURITI koji je specijalizovan za pružanje usluga obezbeđenja.