Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Staklene površine

Pranje staklenih površina

Pranje staklenih površina predstavlja jednu u nizu od usluga koje pružamo, a dodatno se ističemo pranjem stakala na nedostupnim mestima i velikim visinama. Takođe, nudimo i specijalizovane usluge pranja i održavanja svih fasadnih površina. Uključujući kamene i granitne materijale. Redovno čišćenje staklenih površina je ključno kako bi ostale funkcionalne i odolele svim prirodnim i drugim uticajima. Naš tim stručnjaka posvećen je dovođenju svake staklene površine do blistavog sjaja.

Ova usluga podrazumeva sveobuhvatno uklanjanje različitih oblika nečistoće. Uključujući naslage prljavštine, vodeni kamenac, fleke od otisaka prstiju, fleke od nalepnica, naslage ptičijeg izmeta, čadji, prašine i paučine. Naš stručni tim koristi efikasne tehnike čišćenja i visokokvalitetna sredstva. Sve to kako bi osigurao potpuno čiste i prozirne staklene površine, čime pružamo vizuelnu jasnoću i dugotrajnu zaštitu.

Osim redovnih procedura pranja stakala, pridajemo posebnu pažnju i zahtevnijim aspektima. Tako pružamo usluge na visinama koje nisu lako dostupne. Naša oprema i obučeni tim omogućavaju efikasno čišćenje stakala na različitim spratovima i teško dostupnim mestima, čime obezbeđujemo celovito održavanje čistoće.

Fasade od kamena i granita takođe su deo našeg fokusa. Bavimo se ne samo održavanjem njihove čistoće već i produžavanjem njihove ukupne trajnosti. Koristeći najnovije tehnologije i visokokvalitetna sredstva, naš tim stručnjaka uklanja sve vidove nečistoće, od naslaga prljavštine do ostataka vodenog kamenca i fleka. Uklanjanje tragova otisaka prstiju, nalepnica, ptičijeg izmeta, čadji, prašine i paučine deo je našeg sveobuhvatnog pristupa, ostavljajući fasade i staklene površine u besprekornom stanju.

Sarađujte s nama kako biste osigurali da vaša poslovna ili stambena okolina zablista. I to u punom sjaju, s prozirnim staklenim površinama koje pružaju optimalnu svetlost i estetski doživljaj prostora.

Super Glass doo je vaš partner za visokokvalitetno pranje i održavanje staklenih i fasadnih površina, čime unapređujemo vaš životni ili radni prostor na najviši mogući nivo.

Naša predanost čistoći obezbeđuje blistavu transparentnost prostora.