Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Poslovni prostor

Čišćenje i održavanje poslovnog prostora

Čišćenje i održavanje poslovnog prostora uz Super Glass se ogleda u pružanju vrhunskih usluga kako bismo održali Vaš poslovni prostor besprekorno čistim.

Održavanje čistoće u poslovnom prostoru ima ključni uticaj na zaključivanje poslovnih dogovora. S obzirom na to da se u ovom prostoru provodi značajan deo radnog vremena, stvaranje prijatnog okruženja za Vas, Vaše klijente i zaposlene postaje od suštinskog značaja. Naša kompanija pruža povoljne i visokokvalitetne usluge čišćenja, usmerene ka održavanju optimalne higijene u Vašem poslovnom prostoru.

Ponosno nudimo prilagođene pakete usluga prema Vašim potrebama, omogućavajući Vam da izaberete između svakodnevnog, nedeljnog, mesečnog ili periodičnog čišćenja i održavanja poslovnog prostora. Naš cilj je stvoriti prostor u kojem se osećate udobno i gde svaki posetilac doživljava profesionalnu i sigurnu radnu atmosferu. Posvećeni smo zadovoljenju Vaših specifičnih zahteva, prateći najviše standarde čistoće, kako bismo obezbedili optimalno iskustvo u Vašem poslovnom okruženju

Usluge čišćenja i održavanja poslovnog prostora se dogovaraju zavisno od veličine samog prostora, kao i od potreba naručioca, a mi Vam nudimo sledeće usluge: