Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Sredstva

Kada je u pitanju održavanje poslovnih prostorija, ključna komponenta uspešnosti je kvalitetna oprema i sredstva za čišćenje. Super Glass doo, u skladu sa visokim standardima čistoće, koristi vrhunske mašine i alate renomiranih brendova kako bi obezbedio besprekoran izgled poslovnih prostora.

Naša oprema je pažljivo odabrana kako bismo pružili najefikasnije rešenje za čišćenje i održavanje. U saradnji sa brendovima kao što su CLEANFIX iz Švajcarske, WIRBEL iz Velike Britanije, KARCHER iz Nemačke, GHIBLI i SOTECO iz Italije, FILMOP iz Italije, TECHNO TROLLEY SYSTEM iz Italije, VERMOP iz Nemačke i VILEDA PROFESSIONAL iz Nemačke, Super Glass doo obezbeđuje vrhunsku opremu i sredstva koja garantuju optimalne rezultate.

KARCHER, poznat po vrhunskim mašinama za čišćenje, obezbeđuje visok nivo performansi, dok GHIBLI i SOTECO iz Italije donose sofisticirane tehnologije i dugotrajnu izdržljivost. FILMOP, TECHNO TROLLEY SYSTEM i VERMOP, italijanski brendovi, pružaju inovativna rešenja za održavanje higijene i čistoće. VILEDA PROFESSIONAL, brend iz Nemačke, doprinosi sa svojim visokokvalitetnim sredstvima i alatima za čišćenje.

Takodje u posvećenom pružanju vrhunskih usluga čišćenja i održavanja objekata, Super Glass doo koristi pažljivo odabrana hemijska sredstva renomiranih brendova. Kroz saradnju sa liderima u hemijskoj industriji, osiguravamo visokokvalitetna rešenja koja obezbeđuju efikasno čišćenje i održavanje prostora.

Naša paleta hemijskih sredstava uključuje proizvode od brendova kao što su TARMAN CHEMIE iz Austrije, BUZIL, BECKER CHEMIE i LINKER CHEMIE iz Nemačke, KIEHL iz Nemačke, PREMIERE PRODUCTS iz Velike Britanije, AUSTROCHEM iz Slovenije, TANA PROFESSIONAL iz Austrije i JOHNSON DIVERSEY iz SAD.

TARMAN CHEMIE iz Austrije donosi inovativna rešenja za efikasno uklanjanje nečistoća, dok brendovi poput BUZIL, BECKER CHEMIE i LINKER CHEMIE iz Nemačke garantuju visok standard čistoće i higijene. KIEHL, takođe iz Nemačke, doprinosi sa svojim visokokvalitetnim sredstvima za čišćenje.

Za čistoću koja se vidi i oseća – Super Glass

Proizvodi iz Velike Britanije, PREMIERE PRODUCTS, donose sofisticirane formule koje se ističu u održavanju higijene, dok AUSTROCHEM iz Slovenije pruža pouzdana sredstva za efikasno čišćenje. TANA PROFESSIONAL iz Austrije i JOHNSON DIVERSEY iz SAD doprinose raznolikoj paleti proizvoda, pružajući sveobuhvatna rešenja za specifične potrebe održavanja objekata.

Super Glass doo pažljivo bira ova hemijska sredstva kako bi obezbedio ne samo visok nivo čistoće, već i sigurnost i očuvanje materijala. Naša posvećenost kvalitetu odražava se kroz upotrebu vrhunskih hemijskih sredstava, obezbeđujući najbolje moguće uslove za čisto i zdravo okruženje.

MAŠINE I ALATI KOJE KORISTIMO SU:

CLEANFIX - ŠVAJCARSKA

WIRBEL - VELIKA BRITANIJA

KARCHER - NEMAČKA

GHIBLI - ITALIJA

CLEANFIX - ŠVAJCARSKA

WIRBEL - VELIKA BRITANIJA

KARCHER - NEMAČKA

GHIBLI - ITALIJA

HEMIJSKA SREDSTVA KOJA KORISTIMO SU:

TARMAN CHEMIE - AUSTRIJA

BUZIL - NEMAČKA

BECKER CHEMIE - NEMAČKA

KIEHL - NEMAČKA

PREMIERE PRODUCTS - VELIKA BRITANIJA

LINKER CHEMIE - NEMAČKA

AUSTROCHEM - SLOVENIJA

TANA PROFESSIONAL - AUSTRIJA

JOHNSON DIVERSEY - SAD