Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Info pult

Info pult

Devojke koje primaju i prosleđuju telefonske pozive i poštu u vezi dogovora oko čišćenja i održavanja higijene prostora igraju ključnu ulogu u našem timu. Spremne su pružiti sveobuhvatnu podršku našim klijentima. One započinju proces saradnje i obezbedjuju da svi zahtevi budu pažljivo beleženi i preneseni na odgovarajuće stručnjake.

Njihova uloga nije samo administrativna. One su prve osobe koje klijenti susreću i komuniciraju s njima. Ove predane profesionalke ne samo da usmeravaju telefonske razgovore i prate elektronsku poštu, već i pružaju informacije o našim uslugama. Takodje i o postupcima i odgovaraju na pitanja koja klijenti mogu imati.

Svojim ljubaznim pristupom i pažljivim osiguravanjem da svaki zahtev bude efikasno obrađen, ove devojke igraju ključnu ulogu u olakšavanju procesa saradnje sa Super Glass doo. Njihova posvećenost i profesionalnost doprinose stvaranju pozitivnog iskustva za naše klijente od samog početka, čineći da se osećaju dobrodošlima i sigurnima u izboru naših usluga.