Bulevar Zorana Đinđića 35/14, Beograd

Zelene površine

Održavanje zelenih površina

Održavanje zelenih površina ima ključnu ulogu u stvaranju prijatnog i estetski ugodnog okruženja kako za stambene, tako i za poslovne objekte. Super Glass d.o.o., lider u oblasti održavanja prostora, pruža visokokvalitetne usluge održavanja zelenih površina stambenih i poslovnih objekata.

Super Glass d.o.o. nudi celokupno rešenje za održavanje zelenih površina, s posebnim fokusom na kontinuirano održavanje tokom cele godine. Uz stručan tim zaljubljenika u zelenilo, obezbeđujemo da vaše zelene površine uvek budu u vrhunskom stanju. Bez obzira na godišnje doba, održavanje zelenih površina postaje jednostavno, a rezultat je uvek očaravajući pejzaž koji odražava vašu brigu o okolini.

Naša paleta usluga obuhvata košenje travnjaka, orezivanje žbunja, tretman protiv korova, đubrenje, zalivanje i opšte održavanje biljaka. Kontinuirano nadziremo rast i zdravlje vegetacije, prateći specifične potrebe svake biljke i prilagođavajući radnje održavanja u skladu s tim.

Super Glass d.o.o. se ponosi svojom posvećenošću pružanju vrhunskih usluga održavanja zelenih površina. Bez obzira na veličinu i složenost vaše zelene oaze, naš tim stručnjaka posvećen je stvaranju prostora koji ne samo odiše svežinom i lepotom, već i odražava visoke standarde održavanja.

Saradnjom sa Super Glass d.o.o., obezbeđujete da vaše zelene površine budu uvek u najboljem izdanju, stvarajući prijatno okruženje za život i rad. Otkrijte prednosti našeg sveobuhvatnog pristupa održavanju zelenih površina i uživajte u pejzažu koji će oduševiti sve posmatrače.

Da bi se postigao taj efekat neophodno je redovno:

Super Glass d.o.o. vrši i usluge održavanja biljaka u enterijeru.

Super Glass d.o.o. pruža sveobuhvatan pristup, čineći vašu okolinu zelenim rajem tokom cele godine.