Info pult

Super-Glass doo nudi uslugu čišćenja snega sa parkinga, trotoara i prilaza komercijalnih i poslovnih objekata u zimskim mesecima. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju i opremu kao i obučene radnike za ovu vrstu radova.

Uklanjanje snega se radi ručno ili motornim grtalicama bez obzira na lokaciju i količinu snega. Garantujemo brzu, profesionalnu i jeftinu uslugu čišćenja snega.

Super Glass doo radi na čišćenju i rasčišćavanju snega oko objekata koje održavamo pomažući ostalim korisnicima objekta nesmetan rad u svojim daljim aktivnostima. Aktivnosti zimske službe se usklađuju sa vremenskim prilikama pa tako naše ekipe dežuraju i reaguju u slučaju novih padavina i rasčišćavaju prostor oko objekta mašinama za sneg, odnosno ljudstvom, a sve u skladu sa potrebama objekta.

Za potrebe uklanjanja snega i posipanje soli koristimo radne mašine za čišćenje snega, lopate i strugače za led. Oko objekta uklanjamo sneg sa određenih pešačkih staza, trotoara, trga ispred objekta, parkinga, ulaza u zgradu, prilaza garažama i kontejnerima. Osiguraćemo da sneg bude očišćen pre dolaska Vaših zaposlenih na posao ili klijenata u vaš objekat, a savremenom mehanizacijom učinićemo prohodne saobraćajnice i zone u okviru većih ili manjih poslovnih objekata.

Naši klijenti

samsung